Cancellation of the lecture INITIALSPARK with Prof. Steven Chu

Absage der INITIALZÜNDUNG mit Prof. Steven Chu

Vielen Dank für Ihr In­te­res­se­ am Vortrag des Nobelpreisträgers Prof. Steven Chu am 30. März 2020 im Rahmen der Reihe  INITIALZÜNDUNG an der Technischen Uni­ver­si­tät Dort­mund.

Leider kann die Ver­an­stal­tung nicht wie geplant statt­finden.

Durch das Ministerium für Arbeit, Gesundheit und Soziales des Landes Nordrhein-Westfalen ist ein Erlass zur Durchführung von Großveranstaltungen ab dem 10. März ergangen, wonach die Durchführung von Ver­an­stal­tun­gen mit mehr als 1.000 Teilnehmenden untersagt ist.

Diesem Erlass folgend muss die TU Dort­mund den geplanten Termin leider absagen. Ein Nachholtermin ist in Planung, sobald dieser feststeht, finden Sie hier wei­tere In­for­ma­ti­onen.

Thank you very much for your interest in the lecture of Nobel Laureate Prof. Steven Chu on March 30, 2020, as part of the lecture series INITIALSPARK at the TU Dort­mund University.

Unfortunately, the event cannot take place as planned.

The Ministry of Labour, Health and Social Affairs of the State of North Rhine-Westphalia has issued a decree for the holding of large-scale events from 10 March onwards, according to which the holding of events with more than 1,000 participants is pro­hi­bi­ted.

Following this decree, the TU Dort­mund University unfortunately has to cancel the planned date.

A new date for this lecture is in the planning stage. As soon as there is new in­for­mation, it will be published here.

Kontakt | Contact

Referat Hochschulmarketing